5 παιχνίδια για να παίξετε με το έτερό σας ήμισυ!

Τελείωσε το καλοκαίρι και έρχεται η ώρα για να μαζευτούμε σπίτι. Λίγο ο καιρός που κρυώνει, λίγο ο Κορονοϊός που έχει αρχίσει να σαρώνει πολλές περιοχές της χώρας και περιορίζει σημαντικά τις επιλογές διασκέδασης, το άραγμα στο σπίτι γίνεται μονόδρομος.

Πόσο νέτφλιξ όμως και Big Brother να αντέξει ένας άνθρωπος; Ο χειμώνας είναι φτιαγμένος για gaming και μποζούκια, είχα γράψει σε ένα παλιότερο άρθρο μου. Τα μποζούκια το 2020 μάλλον δεν αποτελούν την κατάλληλη επιλογή, οπότε ο χειμώνας του 2020 είναι φτιαγμένος για Gaming.

Σχεσάκηδες αναγνώστες, αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για εσάς. Γυναίκες αναγνώστριες, το παρόν άρθρο αποτελεί ίσως και την κατάλληλη λύση για να ξαφνιάσετε ευχάριστα τον σύντροφό σας!

Ας τα δούμε με την σειρά λοιπόν!

1. Overcooked 2

Εάν πρέπει να δουλέψετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και δεν σας πειράζει λίγο άγχος, το Overcooked 2 είναι το παιχνίδι για εσάς . Αυτή η πυρετώδης εμπειρία συνεργασίας επιτρέπει στους παίκτες να αναλάβουν τη δουλειά ενός σεφ σε μια χαοτική κουζίνα. Καθώς έρχονται οι παραγγελίες, πρέπει να ετοιμάσετε πιάτα και να τα παραδώσετε στους σερβιτόρους ακολουθώντας μια σειρά από βήματα. Το θέμα είναι, είναι κυριολεκτικά αδύνατο για έναν σεφ να το κάνει μόνος του, οπότε εσείς και ο σύντροφός σας θα πρέπει να συντονίσετε τις κινήσεις σας για να βελτιστοποιήσετε την εξυπηρέτηση χωρίς να τα κάνετε όλα θάλασσα. Είναι φοβερή ​​διασκέδαση, μερικές φορές κουραστική, ενώ γιατί όχι να μην δοκιμάσετε και το πρώτο παιχνίδι του 2008.

Ποσοστό πιθανότητας χωρισμού: 40%
Πιθανότητα να το βαρεθείτε άμεσα: 30%

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.