5 παιχνίδια για να παίξετε με το έτερό σας ήμισυ!

3. Mario Kart

Ενώ οι άλλες επιλογές είναι διαθέσιμες σε ένα πολύ μεγάλο εύρος από πλατφόρμες, από υπολογιστές μέχρι Xbox και Playstation, η τρίτη μας επιλογή για τον φετινό χειμώνα (και όλους τους προηγούμενους δηλαδή) είναι φυσικά το Mario Kart. Ένα αγωνιστικό παιχνίδι στο σύμπαν του Super Mario που έχει διασκεδάσει και μεγαλώσει γενιές.

Το παιχνίδι έχει δει εννέα εκδόσεις, με τις τελευταίες στο Nintendo Switch, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να βγάλετε από την ντουλάπα σας το σκονισμένο GameCube ή ακόμα και να κατεβάσετε έναν εξομοιωτή στον υπολογιστή σας.

Σύμφωνα με έρευνες του XGamers.gr, το Mario Kart χωρίζει ζευγάρια με μεγάλη επιτυχία. Ιδιαίτερα όταν ένας από εσάς είναι πρώτος και το μπλε φτερωτό καβούκι τον οδηγεί να τερματίζει τέταρτος.

Γυναίκες του Xgamers, μην φοβάστε επειδή είναι παιχνίδι αγώνων. Είναι αρκετά απλό (αλλά όχι και ευκολο) να μπέιτε γρήγορα στο κλίμα και να φέρετε το χάος στην σχέση σας.

Ποσοστό πιθανότητας χωρισμού: 70%
Πιθανότητα να το βαρεθείτε άμεσα: 10%

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.