Παρακάμπτει το Wii U (και) το Need for Speed: Rivals

need for speed rivals

Ανίκανο να τρέξει την Frostbite 3 καθίσταται το Wii U σύμφωνα με την EA, και έτσι ούτε το νέο Need for Speed θα κυκλοφορήσει στην νέα κονσόλα της Nintendo, όπως άλλωστε θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τις πρόσφατες δηλώσεις της εταιρίας. Στο νέο παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε το μέρος είτε των οδηγών του δρόμου, είτε των αστυνομικών, ενώ όλη η δράση θα εξελίσσεται σε έναν ανοιχτό κόσμο.

Έτσι, το νέο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο για Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 και φυσικά PCs. Το πως η Frostbite 3 τρέχει στα PS360, ενώ όχι στο Wii U πρόκειται για ζήτημα που έχει αναπτύξει έντονη αντιπαράθεση σε διάφορα forums όπως το neogaf, παρόλο που η EA επιμένει πως η κονσόλα της Nintendo δε φτάνει τις αναμενόμενες επιδόσεις. Υπενθυμίζουμε πως το Wii U βρίσκεται εκτός πλάνων της EA, αφού ούτε το FIFA 14, ούτε το Battlefield 4 ανακοινώθηκαν για την πλατφόρμα.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.