Cloud Streaming υπηρεσία από την nVidia

Την επανάσταση στις υπηρεσίες streaming θέλει να φέρει η nVidia με το GeForce NOW, την νέα υπηρεσία που ετοιμάζεται να λανσάρει και υπόσχεται να μετατρέψει κάθε υπολογιστή (Windows ή MAC) σε ένα gaming σύστημα υψηλών αποδόσεων.

Η υπηρεσία βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και είναι σε πρώτη φάση δωρεάν, με τους υποστηριζόμενους τίτλους να είναι ήδη πάνω από 150. Η διαφορά με άλλες υπηρεσίες όπως το Playstation Now είναι ότι το GeForce NOW υπόσχεται να τρέξει να τα παιχνίδια που θέλετε στις μέγιστες δυνατές ρυθμίσεις, αλλά πρώτα θα πρέπει να έχετε αγοράσει το παιχνίδι. Δηλαδή, η όποια συνδρομή της υπηρεσίας δεν θα περιλαμβάνει κάποια συλλογή από τίτλους που θα μπορείτε να επιλέξετε.

Μερικά εκ των διαθέσιμων παιχνιδιών της beta υπηρεσίας είναι το πολυαγαπημένο PUBG, το εξαιρετικό Resident Evil 7 και πολλά ακόμη όπως Tomb Raider και μπόλικα Call of Duty. Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και φόρμα εγγραφής στην λίστα αναμονής για την beta μπορείτε να βρείτε εδώ.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.