Μετά το Tinder τι; Εφαρμογές γνωριμιών που δεν ήξερες πως υπήρχαν!

To online dating στην Ελλάδα έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια. Πολλοί Έλληνες αναζητούν περιστασιακές (ή και σοβαρές) γνωριμίες μέσα από το του smartphone τους ή τον υπολογιστή τους.

Έλα παραδέξου το, έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ site γνωριμιών για να γνωρίσεις γυναίκες. Το πιο γνωστό που πιθανώς να βρίσκεται ήδη κατεβασμένο στην συσκευή σου είναι προφανώς το Tinder. Αλλά το Tinder, δεν είναι μονόδρομος. Σε αυτό το άρθρο θα γνωρίσεις άλλες 4 εφαρμογές για Android και iOS που είναι εξίσου καλές!

1. Badoo

Με πάνω από 400 εκατομμύρια συνδρομητές, το Badoo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή dating apps αυτή την στιγμή. Το ενδιαφέρον με αυτή την εφαρμογή είναι ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο βρίσκετε άτομα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία ενός celebrity που σας αρέσει το Badoo αναζητεί όλους τους χρήστες οι οποίοι έχουν κοινά χαρακτηριστικά και μοιάζουν.

Θετικά: Με τον τρόπο που κατηγοριοποιεί τους χρήστες βρίσκεται ευκολότερα ένα «ταίρι» στα γούστα σας χωρίς να χρειάζεται να περιηγηθείτε σε αμέτρητα προφίλ.

Αρνητικά: Μόνο και μόνο επειδή κάποιος μοιάζει με τον Brad Pitt ή κάποια με την Angelina Jolie δεν σημαίνει ότι θα συμπεριφέρονται και σαν αυτούς.

Ετυμηγορία: Αν έχετε ιδιαίτερες προτιμήσεις εμφανισιακά, το Badoo είναι η κατάλληλη επιλογή. Αν από την άλλη σας ενδιαφέρει περισσότερο ο εσωτερικός κόσμος του άλλου, ίσως πρέπει να εξερευνήσετε μία από τις επόμενες επιλογές!

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Λευτέρης Μάλλιος

Avid LoL gamer, καμμένος του Dark Souls και εθισμένος στο streaming παιχνιδιών στο Twitch