Οι μαχητές του Street Fighter V!

Το Street Fighter V κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου 2016 στο PS4, για τους σκληρούς παίκτες, αυτούς που δεν χάνουν την ευκαιρία να ρίξουν και καμιά μπάτσα παραπάνω!
Κατά την κυκλοφορία το παιχνίδι θα έχει 16 χαρακτήρες διαθέσιμους για επιλογή. Από αυτούς τους 16, οι 12 επιστρέφουν από προηγούμενα παιχνίδια και οι 4 εμφανίζονται για πρώτη φορά.
Μετά την κυκλοφορία, οι κατασκευαστές σχεδιάζουν να προσθέσουν σταδιακά 6 νέους χαρακτήρες μέσω ενημερώσεων μέσα στο 2016. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μετά την ολοκλήρωση των ενημερώσεων θα μπορεί ο παίκτης να τους χρησιμοποιήσει, καθώς οι χαρακτήρες θα πρέπει να αγοραστούν είτε με το νόμισμα που κερδίζει καθώς παίζει είτε με πραγματικά λεφτά!
Από την παρακάτω λίστα λείπει ο 16ος μαχητής, ο οποίος είναι από τους καινούριος και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Απολαύστε τους σε δράση κάνοντας κλικ στις εικόνες.

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.