Στις 27 Ιανουαρίου η αποκάλυψη του PSP2;


H Sony δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τη Nintendo να παίζει μόνη της με το 3DS, και μετά απο ένα σωρό φήμες που εδώ και 1 χρόνο ξεφυτρώνουν, ο διάδοχος του PSP, επιβεβαιώνετε και μέσα απο τη Sony, αν και όχι επίσημα ακόμα.

Ο Ιαπωνικός κολλοσός, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το PSP2 τα χριστούγεννα του 2011. Η πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, αναμένονται στις 27 Ιανουαρίου.
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που κυκλοφόρησε απο τη Sony, είναι οτι η νέα συσκευή θα πρόκειτε για μια φορητή κονσόλα, με “ιπποδύναμη” συκρίσιμη με αυτή του PS3!

Μερικά ακόμα απο τα “επιβεβαιωμένα” χαρακτηριστικά είναι η οθόνη HD, καθώς και ο δεύτερος αναλογικός μοχλός, ενώ η Sony έχει ήδη επικοινωνήσει με αρκετούς developers για το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των πρώτων τίτλων.

Το νέο PSP θα έχει media format ωστε να μπορεί ο καθένας να αγοράζει παιχνίδια απο τη λιανική αγορά,αλλα η συσκευή θα έχει πρόσβαση και στο PSN για μικροτερα παιχνίδια και εφαρμογές.

Τέλος έγινε γνωστό οτι το PSP Phone που ετοιμάζει η Sony ericsson είναι απλά ένα παρακλάδι της σειράς και δεν έχει σχέση με τον απόγονο του PSP.

Δευτερος αναλογικός.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!