Νέα μουσική υπηρεσία απο τη Google;

Πριν από περίπου 6 μήνες κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες που θέλουν τη Google να έχει στα σκαριά μια υπηρεσία για να ανταγωνιστεί το iTunes(όπως και η Sony). Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα Screeshot που αναζωπύρωσε τη «φλόγα», και φαινεται ότι η νέα υπηρεσία όχι μόνο είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της, αλλα θα μεταφερθεί και στο Android.

Το Screenshot που δημοσιέυτηκε στο GizmoFusion δείχνει τις επιλογές συγχρονισμού από ένα κινητό με android με Gingerbread 2.3 , που εκτός των επιλογών για συγχρονισμό επαφών, gmail και picasa, προσφέρει και συγχρονισμό «μουσικής»

Το "διάσημο" Screenshot
Το "διάσημο" Screenshot

Αρκετοί βέβαια πιστεύουν ότι η επιλογή αυτή δεν έχει να κάνει με νέα μουσική υπηρεσία της Google, αλλα με ένα χαρακτηριστικό που είχε παρουσιάσει το περασμένο Μάιο η Google που θα επέτρεπε στους χρήστες Android να συγχρονίσουν τα μουσικά κομμάτια του smartphone του με τη συλλογή τους στον προσωπικό τους υπολογιστή.

Προσωπικά θεωρώ πολύ καλυτερη επιλογή τον συγχρονισμό με τον υπολογιστή μας, εσείς;

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!