Runpee: Μη χάσετε ποτέ το καλό κομμάτι της ταινίας!

Αν έχετε βρεί όλες τις εφαρμογές του android μέχρι τώρα “ρηχές” “συνηθισμένες” ή απλά χωρίς χρήση στην πραγματική καθημερινή ζωή, σας έχω μια εφαρμογή που θα σας κάνει να αλλάξετε μυαλά. Το όνομα αυτής; Runpee.

Αν αρχικά το ονομά της σας ξενίζει, η αλήθεια είναι οτι είναι αυτός ακριβώς που λέει. Run απο το τρέξιμο, και pee, απο … τη δεύτερη μεγαλύτερη ανάγκη μετά την αναπνοή!

Πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στο Cinema και απο την αρχή της ταινίες, να σας έρχεται η ανάγκη να πάτε τουαλέτα; Αλλα είναι δύσκολη η απόφαση. Να πάω τουαλέτα ή να χάσω τη συνέχεια; Το Runpee μπαίνει εδώ και σας λύνει τα χέρια!!

Το Runpee έχει στη βάση δεδομένων του τα σημεία των πιο διάσημων ταινιών που έχετε το περιθώριο να πάτε προς νερού σας, χωρίς να χάσετε σημαντικά σημεία και καταλήξετε να μην καταλαβαίνετε τι βλέπετε.
Εκτός μάλιστα των χρονικών σημείων, το πρόγραμμα σας προσφέρει και μια μινι περίληψη του κομματιού που χάνετε, για να είστε σίγουροι οτι δε θα σας ξεφύγει καμιά κρίσιμη τροπή της ταινίας, αλλα και πόσο ακριβώς χρόνο έχετε πριν η ταινία αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον!


Ορίστε λοιπόν.. Άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα που το Android βάζει stop! Δεν έχετε ακόμα android τηλέφωνο;; Ένας ακόμα λόγος να αποκτήσετε!

[android]market://details?id=com.runpee.android[/android]

Επίσημο Site

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!