Η EA αφαιρεί πανηγυρισμούς από το FIFA 21 για να “μειώσει την τοξικότητα”

Την online τοξικότητα από το FIFA θέλει να μειώσει η EA, που λέτε. Οι Αγκελικούλες της παγκόσμιας gaming σκηνής παραπονέθηκαν και έτσι η EA επιβεβαίωσε την αφαίρεση δύο πανηγυρισμών από το FIFA 21: Aυτή του “Shhh” και του “A-OK” καθώς τουςέκρινε αρκετά ενοχλητικούς, αφού στις online αναμετρήσεις ο αντίπαλος υποχρεώνεται να τις δει και αυτό προκαλούσε αρκετά rage quits (και παναγούλες, θα προσθέταμε σε ελέυθερη μετάφραση εμείς).

Μαζί με τους δύο αυτούς “τοξικούς” πανυγηρισμούς, παρελθόν θα αποτελέσουν το “calma” του Ronaldo καθώς και το dab, αφού το δεύτερο είναι πλέον αρκετά 2013 ώστε να καταλαμβάνει μνήμη στον σκληρό μας δίσκο.

Ένα από τα σημεία που το FIFA 21 θα φέρει βελτιώσεις σε σχέση με το FIFA 20, είναι η συνολική διάρκεια των πανγυρησιμών, αλλά και στους τρόπους που ο αντίπαλος μπορεί να καθυστερεί την εξέλιξη του παιχνιδιού. Έτσι, η αναμονή σε στημένες φάσεις θα μειωθεί, ενώ και τα replay θα είναι μικρότερα και πιο γρήγορα.

Τέλος, VAR στο FIFA 21 δεν θα υπάρχει, καθώς δεν χρειάζεται η χρήση της τεχνολογίας για να ελέγξουμε αν μπήκε γκολ, καθώς η τεχνολογία ήδη το έκανε αυτό. Duh..

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει αρχικά στα PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 6 Οκτωβρίου. Η next-gen έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει μαζί με τα PS5 και Xbox Series X.