Διαθέσιμη η Season 5 για το Call of Duty: Modern Warfare

Σήμερα κυκλοφόρησε το νέο υλικό του Call of Duty Modern Warfare (2019). Ο λόγος για την πέμπτη σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare & Warzone.

To Season 5 DLC των Modern Warfare και Warzone, με νέους χάρτες, operators, όπλα, modes και αλλαγές/προσθήκες στο battle royale όπως άνοιγμα του σταδίου και τρένο είναι ήδη live και θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε περί τα 50GB ώστε να καταφέρετε να παίξετε.

Σε αυτή τη σεζόν έχουμε αλλαγές στο Warzone, ανοίγοντας το στάδιο και προσθέτοντας τρένο, 3 νέους χάρτες για το Multiplayer (1 για 6v6, έναν για 10v10 και έναν Gunfight), 2 νέα όπλα και μερικές αλλαγές σε επίπεδο gameplay. Στον επόμενο μήνα, στη μέση δηλαδή του Season 5 (και τελευταίου!) θα γίνει διαθέσιμος ένας ακόμη χάρτης, πιθανώς κάποιος remastered από τα παλιότερα παιχνίδια.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.