Έρχεται reboot του Modern Warfare;

Σύμφωνα με φήμες των τελευταίων ωρών, το φετινό Call of Duty θα φέρει τον τίτλο Modern Warfare, οπότε δύο είναι τα σενάρια. Είτε η Activision είπε να αρμέξει λίγο παραπάνω το ιστορικό Call of Duty 4 με ένα ακόμα remaster (θυμίζουμε πως το Call of Duty 4 Remastered βγήκε πρόπερσι ως πακέτο με το Infinite Warfare αλλά αποτελεί ένα νεκρό πλέον παιχνίδι χωρίς καθόλου κόσμο online), είτε η ιστορική σειρά ετοιμάζεται για reboot.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Infinity Ward, εταιρία που δημιούργησε και την σειρά Modern Warfare εξάλλου. Η επίσημη αποκάλυψη του νέου Call of Duty έρχεται στις 30 Μαΐου, λίγες μέρες πριν την E3 2019.

Προσωπική εκτίμηση; Το Call of Duty: Modern Warfare είναι ένα multiplayer-only παιχνίδι με όλες τις πίστες των προηγούμενων τίτλων και Battle Royale mode. Μην το παίξετε και στοίχημα βέβαια.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.