Σεναριογράφος του επόμενου παιχνιδιού της From Software ο George R.R. Martin;

Ο δημιουργός του Song of Ice and Fire, και κατ’ επέκταση της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones που έκλεισε με τον πιο άδοξο τρόπο μόλις πριν λίγες ημέρες, επιβεβαίωσε μέσα από το blog που διατηρεί μία σειρά από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που έπονται, αλλά και ότι έχει δουλέψει ως σύμβουλος σε Ιαπωνικό παιχνίδι!

“Ως παραγωγός έχω πέντε σειρές υπό ανάπτυξη στο HBO, δύο στο Hulu και ένα στο History Channel” ανέφερε, ενώ συνέχισε ότι “Έχω εργαστεί ως σύμβουλος σε βιντεο παινχίδι στην Ιαπωνία”.

Οι φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου είναι πως το εν λόγω παιχνίδι είναι αυτό της From Software, ενώ οι ίδιες φήμες κάνουν λόγο για ανακοίνωσή του στην παρουσίαση της Microsoft στην ερχόμενη Ε3. Η ανάπτυξή του μάλιστα είναι ιδιαίτερα προχωρημένη, αφού ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια!

Άλλες φήμες το πάνε ένα βήμα παραπέρα και δηλώνουν πως το επόμενο παιχνίδι της From θα είναι γραμμένο από τον George RR Martin και θα λέγετει Great Rune. Δύσκολο να το πιστέψουμε βέβαια, γιατί αν έπρεπε να γράψει το σενάριο ο φίλτατος σεναριογράφος, θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 2047.

Λευτέρης Μάλλιος

Avid LoL gamer, καμμένος του Dark Souls και εθισμένος στο streaming παιχνιδιών στο Twitch