Νέο trailer για το Yakuza: Of The End

Yakuza: Of the End
Το νέο Yakuza: Of the End είναι κάπως…διαφορετικό. Ακολουθώντας το trend της εποχής, η Ιαπωνία έχει γεμίσει με ζόμπι και ξεφευγοντας απο το μαφιόζικο backround καλείστε να ..καθαρίσετε την πόλη, με όλα τα δυνατά μέσα. Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε μας παρουσιάζονται μερικοί απο αυτόυς, αλλα και αρκετά
¨”άλλα πράγματα” που μπορείτε να κάνετε ενδιάμεσα στο μακελειό.

Κάθε χαρακτήρας λοιπόν συμφωνα με όσα φαίνονται στο trailer θα έχει και το όπλο του (ενας handgun, ο άλλος Shotgun, o τρίτος κάτι που μοιάζει με αντιαρματικό, και ο τέταρτος..handgun κυριολεκτικά!) ενώ στη διάθεσή σας θα βρίσκονται και tank! Υπάρχει δυνατότητα αξιοποίησης του περιβάλλοντος για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη, αλλα και να συνεργαστείτε στο Co-op έχοντας στο παλμαρέ σας μερικές παραπάνω κινήσεις!

Επίσης οταν βαρεθείτε να ξεφορτώνεστε zombies μπορείτε να τραγουδήσετε, να χορέψετε, να παίξετε πινγκ πόνγκ με όμορφες παρουσίες, να τζογάρετε και άλλα τέτοια ωραία!

Τελικά μια πόλη γεματη ζόμπι δεν είναι τόσο βαρετή καταβάθος!

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!