Hideo Kojima: Motherbase αλά Peace Walker και πρόσβαση απο το κινητό για το Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Στο Metal Gear Solid : Peace Walker, εκτός του Co-Op αυτό που έκανε τη διαφορά με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, ήταν η δυνατότητα(μάλλον η αναγκαιότητα) να χτίσει ο παίκτης τη βάση του, απο την οποία ξεκινούσαν όλες οι αποστολές.

Το ίδιο θα συμβεί και στο Metal Gear Solid: Ground Zeroes σύμφωνα με το Hideo Kojima.

Οι παίκτες θα έχουν μια βάση την οποία θα πρέπει να επεκτείνουν και να οχυρώνουν συνεχώς, ενώ απο εκεί θα δημιουργούν και τα αντικείμενα που χρειάζονται για να τα χρησιμοποιήσουν στο πεδίο της μάχης.

Η ιδέα να φτιάχνεις οπλα στην δική σου βάση είναι πολύ καλή , και θα μπορούσε να έχει μεγάλη απήχηση. Είναι κάτι που σκεφτόμαστε σοβαρα.

Εκτός των βάσεων ο Kojima μίλησε και για δυνατότητα πρόσβασης στο παιχνίδι απο το Smartphone σας.

Πλέον στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσετε πρόσβαση στο κόσμο των παιχνιδιών. Δεν παίζετε μόνο απο το σαλόνι και τις κονσόλες σας. Μπορείτε να μπείτε απο το κινητό σας ή κάποια άλλη συσκευή και να παίζεται το ίδιο παιχνίδι.

Το σύστημα με τη Motherbase ταιριάζει αρκετά με μια πιθανή πρόσβαση απο άλλη συσκευή και είναι κάτι που σχεδιάζουμε για το Ground Zeroes.”

Χμμ, το σύστημα με τη motherbase πράγματι ήταν πολύ καλό στο Peace Walker, και η ιδέα να έχουμε πρόσβαση σε αυτή μέσω του κινητου μας είναι επίσης θελκτική. Για να δούμε…

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!