Νεο Trailer για το Vanquish

vanquish
Μια ακόμα προσθήκη στην καταιγίδα των action Games στη φετινή TGS απο την Sega και τον Shinju Mikami.
Ένα νέο trailer παρουσιάστηκε για το Vanquish, το νέο third-person action-shooter της εταιρίας. Στο νέο αυτό (αρκετά μεγάλο) trailer μέγάλη βάση δίδεται στους χαρακτήρες και στην ιστορία του παιχνιδιού παρά στη δράση αυτή καθευατή(οχι οτι αυτή λείπει) και πραγματικά..

φαίνεται οτι η ιστορία του παιχνιδιού είναι καταπληκτική και δεν αφήνει τη απίστευτη δράση του παιχνιδιού να κλέψει την παράσταση.

http://www.youtube.com/watch?v=PDDmMGvVUvs&feature=player_embedded

Μάλιστα χθες ανακοινώθηκε οτι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και σε Special Edition,οταν θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο μήνα με μια φιγούρα 7″ με τον ήρωα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι είναι μια μίξη GOW με Bayonetta και θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox360. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δοκιμάσετε και το demo που ήδη είναι διαθέσιμο. Οπως και να έχει δώστε μια ευκαιρία στο Trailer γιατι είναι απο τα πιο καλοφτιαγμένα που έχω δεί τελευταία!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!