ΜΚ Developer:Έχουμε το PSP2 στα χέρια μας!


Τελικά την μοναδική φορά που η Sony κατάφερε να μην βγάλει τα άπλυτα στη φόρα, της ήρθε απο αλλού! Η Ιαπωνική εταιρία λίγο πριν την έναρξη αλλα και κατα τη διάρκεια τoy φετινού TGS διατυμπανίζει δεξια και αριστέρα οτι δεν υπάρχει PSP2 απορρίπτοντας τα όποια σενάρια με το κλασσικό “οχι σχόλια”. Και ενώ όλα ήταν καλά ο παραγωγός του Mortal Combat,Shaun Himmerick, αποφάσισε να βγάλει τα εσώψυχά του, και να ρίξει βόμβα: “Εχουμε το PSP2 στα χέρια μας” είπε, και ησύχασε!

Ανθρωπος του Industrygamers ρώτησε τον δημιουργό του νέου παιχνιδιού Mortal Combat για το άν η Netehreal Studios θα αναπτύξει το νέο παιχνίδι για το PSP ή το 3DS.

“Δεν πρόκειτε να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι με ταυτόχρονα σε όλες τις κονσόλες. Πρέπει να το σκεφτούμε λίγο. Έχουμε ένα PSP2 στα χέρια μας και εξετάζουμε τα χαρακτηριστικά του, για να δούμε τι μπορούμε να εκμεταλευτούμε.”

Και αφού την ίδια ώρα η Sony φλεγόταν ο κύριος Himmerick, συνέχισε τις αποκαλύψεις.
“Πάντα ένα σημαντικό ζήτημα για εμάς είναι η απόδοση. Τρέχουμε στα 60fps, γιαυτό πρέπει να δούμε αν υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες ή θα πρέπει να επαναδημιουργήσουμε μερικά στοιχεία. Το PSP2 δείχνει αρκετά δυνατό. Δεν έχουμε μονάδα 3DS ακόμα αλλα είναι στα άμεσα σχέδια μας να αποκτήσουμε, και θα ρίξουμε μια ματιά στις δικές του επιδόσεις.”

Τελικά τα μυστικά δε θέλουν τη Sony! Βέβαια είναι ένα θέμα κατα το πόσο θα είναι σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης το νέο PSP, αφού για την γενιά που υπάρχει τώρα, έχουν προγραμματιστεί μια σειρά απο πολύ δυνατές κυκλοφορίες, που μόνο σαμποτάζ θα προκαλέσει η Sony στο προιόν της, αν κυκλοφορήσει σύντομα μια νέα κονσόλα.

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ θέλω και άλλα στοιχεία! 2ος αναλογικός; Touchscreen; Εσωτερική μνήμη; UMD; Κάποιος να πάρει μια συνέντευξη απο τον κ.Himmerick βρε παιδιά!

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!