Η ολυμπιάδα των VideoGames!

Οι ολυμπιακοί αγώνες μόλις τέλειωσαν, και η φλόγα την έκανε με ανάλαφρα απο το λονδίνο για το Rio(οχι το αντίριο, αυτό με τις βραζιλιάνες).

In the Meantime που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, στην Κολωνία της Γερμανίας, όχι και τόσο αθλητικοί συνάνθρωποί μας, για την ακρίβεια, αρκετοί χιλιάδες απο αυτούς, μαζεύτηκαν για να διοργανώσουν την Ολυμπιάδα των VideoGames!

Η  είναι μια διοργάνωση που θα προσελκύσει φέτος 250.000 οπαδούς(10% περισσότερους απο την περσινή) και οι επαγγελματιές Gamers(η δουλειά που μου ταιριάζει γάντι!) θα διαγωνιστούν για δόξα, αλλα και χρήμα, αφού οι νικητές του κάθε Event μπορούν να κερδίσουν απο 20.000 εώς 100.000 δολλάρια!
Εκτός των χρηματικών επάθλων βέβαια υπάρχουν και πολλά δώρα, και άλλες προωθητικές ενέργειες απο τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

Το “αθλημα” των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ή eSports όπως γίνεται περισσότερο γνωστό, αποκτά ολο και μεγαλύτερη φήμη, με τη Γερμανία και τη Νοτιο Κορέα, να έχουν τους περισσότερους συμμετέχοντες, και τις Ηνωμένες Πολιτείες τις φτάνουν κάθε χρόνο ολο και περισσότερο.

Δεν είναι μόνο το μέγεθος της συμμετοχής που προκαλεί δέος, αλλα και η εμβέλεια κάλυχης του Event ,αφού 20.000.000 άνθρωποι απο 180 διαφορετικές χώρες θα παρακολουθήσουν live Streams μέσω του ESLTV, TwitchTV και του CBS Interactive Games.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης. Όσοι πιστοί προσέλθετε http://esl.tv

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!