Νέα ενημέρωση σχετικά με το PSN

Η οποία προέρχεται απο το επίσημο Ιρλανδικό group της Sony στο Facebook και αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ακριβώς της ακριβής ημερομηνία επαναφοράς.

“Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε για να μάθετε νέα σχετικά με το PSN και πότε θα επανέλθει, και πιστεύουμε ότι έχουμε μείνει πολύ ήσυχοι σχετικά με θέμα. Η μόνη αιτία για αυτό, είναι ότι δεν θέλουμε να σας απογοητεύσουμε επιπλέον δίνοντάς σας πληροφορίες που δεν είναι 100% ακριβείς.. Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία επαναφοράς, αλλά πιστέψτε μας ότι δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα έχετε νέες πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν”

Παράλληλα, φήμες θέλουν το PSN να μην επαναφερθεί πλήρως την πρώτη μέρα, με το Store να επανέρχεται αργότερα. Το PSN θα επαναφερθεί εν μέρει, με το PS Store να επαναφέρεται αργότερα. (thanks Jimkog)

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.