ΕΑ: Έχουμε επαφή με το PSP2!

psp2

Μετά τον Himmerick που έκανε το πρώτο βήμα αποκαλύπτοντας οτι οι παραγωγοί του Mortal Kombat εχουν στα χέρια τους μια πρώιμη έκδοση του PSP2, όλο και περισσότεροι developers δηλώνουν off the record οτι έχουν εφοδιαστεί με dev-kits, της νέα κονσόλας. Ενα ακόμη μπάμ ήρθε απο την πλευρά της Electronic Arts, που παραδέχθηκε μέσω ανθρώπου της οτι έχουν μια πρώτη επαφή με τον νέο PSP.

Μιλώντας στο cvG, o Αντιπρόεδρος της EA Patrick Soderlund απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν η  EA έχει πληροφορίες για το νέο φορητό σύστημα.
“Λογικό είναι, σαν developers να έχουμε στα χέρια μας τη συσκευή, αλλα επιτρέπετε να σας πώ περισσότερα λόγω της σχέσης μας με τη Sony.”

99% η απάντηση απο την πλευρά του Ιαπωνικού κολλοσού θα κινείτε κάπου μέσα στο “Δε θα σχολιάσουμε φήμες” οπότε για μια ακόμη φορά μένουμε με αρκετές απορίες

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!