Αντάπτορα για σύνδεση με το PS2 ετοιμάζει η Sony για τo PS3;

H Sony ξαναχτυπά!Το.. φετίχ της ιαπωνικής εταιρίας να μας βάζει να πληρώνουμε ξανά για κάτι δεδομένο επιστρέφει και στο PS3 αυτή τη φορά.
Ιαπωνικά φόρουμς, αποκάλυψαν μια πατέντα που έθεσε προς κατοχύρωση η Sony Ιαπωνίας, η οποία παρουσιάζει ένα αντάπτορα που συνδέει μια κονσόλα παλιότερης γενιάς με το υπάρχουν σύστημα. Η λογικότερη χρήση αυτής της πατέντας είναι η δυνατότητα της προς τα πίσω συμβατότητας με τα παιχνίδια του PS2.


To αστείο της υπόθεσης είναι οτι το PS3 είχε αρχικά αυτή τη δυνατότητα, που για τους λόγους της η Sony την αφαίρεσε, για να μας την ξαναπροσφέρει τώρα, με τη μορφή αντάπτορα!

patent

Η συσκευή σύμφωνα με τα σχέδια της πατέντας, είναι εφοδιασμένη με το δικο της επεξεργαστή, ένα DVD decoder/emulator, ενώ έχει και δικούς της ανεξάρτητους επεξεργαστές ήχου και γραφικών. Το Siliconera.com επιβεβαίωσε την ύπαρξη της πατέντας στην Ιαπωνική βάση δεδομένων, και φαίνεται οτι η Sony σκέφτεται να εκμεταλευτεί και άλλο το PS2, που παρόλο τα 10 χρόνια του συνεχίζει να παραμένει εμπορικό.

Το βασικό ερώτημα μάλλον παραμένει, το γιατί κάνει η Sony αυτή την κίνηση, αφού το μόνο που μπορεί να προσφέρει το PS2 στους χρήστες του PS3, είναι η…συλλογή παιχνιδιών του.

Θα αγοράζατε ποτέ έναν τέτοιο αντάπτορα;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!