Ο σύζυγός μου έχει τώρα ΣΤΥΣΗ ως πέτρα, και εγώ είμαι ΥΓΡΗ από κάθε του βλέμμα !!! Και το σεξ για 2 ώρες ...

 

Δημοσιεύθηκε 03.01.2020, 19:51 | Συντάκτης: Μαρία

Γεια σε όλους, φίλοι μου!

Αν θυμάστε πως πριν από έξι μήνες, όλο παραπονιόμουν ότι ο σύζυγός μου πολύ συχνά παθαίνει «αφλογιστίες» κατά τη διάρκεια του σεξ; Ακόμα και όταν του κάνω στοματικό και του αυνανίζομαι, «ο φίλος» του δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον, ή πολύ γρήγορα τελειώνει, κυριολεκτικά σε 1-3 λεπτά! Αλλά κοιτάζοντας πορνό ταινίες παρατηρείς πέη, στυμένα σαν ξιφολόγχες, ισχυρά και εύτονα.

Άκουσα τις συμβουλές σας, ο σύντροφός μου δοκίμασε τα πάντα, από το Viagra και σωρό από άλλα χάπια έως την γιόγκα και τις ταντρικές τελετουργίες. Είναι όλα ανοησίες! Το πέος όπως ήταν απαγές, έτσι και είναι τώρα. Όπως είχαμε τη σεξουαλική επαφή για 1-3 λεπτά, έτσι και τώρα!

Έτσι έβαλα με αυτό και κατηγόρησα τη γενετική του άνδρα μου και τη σωματική υγεία. Ίσως όλα αυτά καθορίζονται σε γενετικό επίπεδο. Παρατηρήσαμε ότι ο σύζυγός μου άρχισε να αναπτύσσει ένα συγκρότημα μπροστά μου … Στο τέλος με όλα αυτά τα προβλήματα κι εγώ δεν τον ήθελα πολύ, γνωρίζοντας ότι όλα ξανά θα καταλήξουν «με τίποτα», θα μένουν ανικανοποιημένη και ο σύζυγός μου αναστατωμένος.

Η σωτηρία ήρθε απροσδόκητα …

Πέρασαν περίπου έξι μήνες, και στη συνέχεια βρήκα μια συνέντευξη με τον Johnny Since, έναν πόρνο ηθοποιό της εταιρείας «BRAZZERS» (σίγουρα έχετε ακούσει για αυτόν) σε ένα διάσημο περιοδικό. Είπε απλά ότι ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει σεξ πάνω από 2 ώρες, αντίστοιχα, και με καλή στύση! Αυτό είναι ό, τι χρειάζεται, σκέφτηκα. Σύμφωνα με τον ίδιο, για τόσο μακρόστενο σεξ χρησιμοποιεί ένα σύνολο συγκεκριμένων φυσικών εκχυλισμάτων, καθώς και φυτικών και βιολογικών εκχυλισμάτων.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν ειδικές σταγόνες που περιέχουν σπάνια συστατικά! Μετά τη χρήση τους οι σταγόνες αυξάνουν την παραγωγή των σεξουαλικών ορμονών σε εκατοντάδες φορές. Για το λόγο αυτό η στύση θα είναι πέτρινη και η διάρκεια του σεξ είναι η ίδια όπως των ηθοποιών.

Ο Johnny συνέβαλε να χρησιμοποιήσουμε τις σταγόνες «LongUp». Σύμφωνα με τον ίδιο, οι σταγόνες της εν λόγω εταιρείας χρησιμοποιεί ο ίδιος, και λειτουργούν πραγματικά, τα υπόλοιπα όμως είναι πλαστά. Μετά την ανάγνωση του άρθρου αμέσως έτρεξα να τα παραγγείλω. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μία πιστοποιημένη εταιρεία που πωλεί αυτές τις σταγόνες – εδώ η σύνδεση με την ιστοσελίδα τους.

Σε γενικές γραμμές, παρήγγειλα, το δέμα έφτασε σε κάνα-δυο μέρες μέσω ταχυδρομείου με αντικαταβολη. Όλα εντάξει.

Με ποιο αποτέλεσμα;

Άνοιξα τη συσκευασία, διάβάσα τις συστάσεις, το βράδυ ήσυχα πρόσθεσα στα τρόφιμα του συζύγου, στη συνέχεια γδύθηκα … Σε πέντε λεπτά μετά το δείπνο του – μα κυριολεκτικά πέντε λεπτά πέρασαν, άρχισε να με κοιτά με τα μάτια του γάτου του Μαρτίου και στα παντελόνια του σχηματίστηκε ένα εντυπωσιακού μεγέθους λοφάκι.

Τότε όρμησε πάνω μου, το σεξ διαρκούσε 1 ώρα και 47 λεπτά, το πέος στάθηκε σαν πέτρα όλη την ώρα! Όταν έφτασε η στιγμή του οργασμού – ρε – ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΆΚΟΥΣΕ ΌΛΗ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΚΕΦΙ ΉΤΑΝ ΈΩΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!!! Ποτέ δεν έχω βιώσει τέτοιο στη ζωή μου! Ασφαλώς πίστευα ότι πρόοδο θα έχουμε, αλλά ότι θα είναι ΤΟΣΗ ισχυρή ακόμα δεν θα μπορούσα να φανταστώ.

Αλλά πήγα πιο πέρα – και αποφάσισα να ελέγξω πάνω μου, μήπως αυτές οι σταγόνες επηρεάζουν το ίδιο και γυναίκες. Δοκίμασα με το σύζυγο, πρόσθεσα στο φαγητό μου, ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μετά από ένα του βλέμμα έγινα υγρή «από κάτω», ε … καταλαβαίνετε. Τρελάθηκα από πόθο μου! Σε γενικές γραμμές, είναι σαν ερωτικός μαγνήτης για κορίτσια, το λέω στα αγόρια)))

Κι έτσι γίνεται. Ποτέ μου δε θα το φανταζόμουν ότι κάτι φυτικά εκχυλίσματα έτσι μπορούν να επηρεάσουν το σώμα. Με την ευκαιρία, λέει ότι συμβάλλουν στην αύξηση του πέους – καλά, όμως θα το ελέγξω με τον άντρα μου σε μια-δυο εβδομάδες :) Η τιμή ουσιαστικά ίση με 2 εισιτήρια στο σινεμά. Αποφασίστε για οι ίδιοι – αν είναι ακριβή ή όχι, δεδομένου της απόλυτης ματαιότητας του κινηματιγράφου. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Έτσι, παιδιά, εγώ θα σας συμβούλευα όλους να δοκιμάσετε αυτές τις σταγόνες! Και τα αγόρια και τα κορίτσια! Καλή σας Επιτυχία! Αν κάποιος έχει ήδη δοκιμάσει – αφήστε εδώ τα σχόλιά σας.