Έρχεται το Saints Row the Third Remastered

Εννιά χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του, το Saints Row The Third έγινε remastered και θα κυκλοφορήσει στο Xbox One, στο PlayStation 4 και στα PCs στις 22 Μαΐου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Deep Silver. Μένει ανακοίνωση για Nintendo Switch, ίδωμεν.

Τα μοντέλα όλων των όπλων ανακατασκευάστηκαν, τα αυτοκίνητα επανασχεδιάστηκαν και σε ένα τεράστιο κομμάτι της πόλης τα textures ανανεώθηκαν – με άλλα λόγια, το Saints Row the Third ανακαινίστηκε πλήρως. Με πάνω από 4.000 στοιχεία ανακατασκευασμένα, το ολοκληρωτικό update διαχειρίστηκε στην εντέλεια η Sperasoft. Μεταμόρφωσε τις τοποθεσίες, τα μοντέλα των χαρακτήρων και τα οπτικά εφέ, ενίσχυσε τα γραφικά και εισήγαγε μια νέα μηχανή φωτισμού του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, τα τρία expansion packs και πάνω από 30 διαφορετικά DLCs της πρώτης έκδοσης έγιναν επίσης remastered και περιλαμβάνονται στο πακέτο για να προσφέρουν πολλές ώρες πρόσθετου gameplay. Η remastered έκδοση θα εμπνεύσει νέους παίκτες και τους οπαδούς του παιχνιδιού να επισκεφθούν ξανά το Steelport και να διασκεδάσουν στον λαμπρό κόσμο των Saints.

Η ιστορία

Το Saints Row the Third Remastered σας δίνει τον έλεγχο των Saints στο απόγειο της δύναμης τους κι εσείς θα το αποδείξετε ζώντας το σε όλο του το μεγαλείο. Αυτή είναι η πόλη σας. Αυτοί είναι οι κανόνες σας. Ανανεωμένο με βελτιωμένα γραφικά, το Steelport, η πόλη της αμαρτίας, δεν έδειχνε ποτέ τόσο όμορφη, βυθισμένη στο σεξ, στα ναρκωτικά και στα όπλα.

Χρόνια μετά την κατάληψη του Stilwater, οι Third Street Saints έχουν εξελιχθεί από συμμορία των δρόμων σε όνομα που ακούγεται σε κάθε σπίτι, γεμίζοντας την αγορά με αθλητικά παπούτσια Saints, ενεργειακά ποτά Saints και κουκλάκια Johnny Gat σε όλα τα καταστήματα της γειτονιάς. Οι Saints είναι οι βασιλιάδες του Stilwater, αλλά αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Το Syndicate, η θρυλική αδελφότητα του εγκλήματος με τα τσιράκια της σε όλο τον κόσμο, στρέφει το βλέμμα της στους Saints και απαιτεί μερίδιο.

Αρνούμενοι να υποκύψετε μπροστά στο Syndicate, μεταφέρετε τη μάχη στο Steelport, μια πάλαι ποτέ λαμπρή μητρόπολη που έχει μετατραπεί σε μια πόλη που παλεύει με την αμαρτία υπό τον έλεγχο του Syndicate. Κάντε ελεύθερη πτώση με ένα άρμα μάχης, ζητήστε αεροπορική επιδρομή μέσω δορυφόρου εναντίον μιας συμμορίας Μεξικανών παλαιστών και αντιμετωπίστε μια άκρως εκπαιδευμένη στρατιωτική δύναμη μόνοι σας, στα πιο εξωπραγματικά σενάρια που έχετε δει ποτέ σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Το πλήρες πακέτο, remastered – Με βελτιωμένα γραφικά, βελτιωμένο φωτισμό, ανακατασκευασμένο περιβάλλον και οπτικά εφέ, το Steelport και οι Third Street Saints δεν έδειχναν ποτέ τόσο ωραίοι.
  • Η πόλη της αμαρτίας – Διακόψτε και ακυρώστε την επιβολή του Syndicate στα όπλα, στο ηλεκτρονικό έγκλημα και στις συμμορίες. Ανακαλύψτε τα μυστικά του Steelport, εκεί όπου η δράση διαδραματίζεται σε κάθε γωνία.
  • Όπλα εξωπραγματικής καταστροφής – Η εξόντωση του αντίπαλου είναι ένα ζήτημα. Ο εξευτελισμός τους είναι κάτι διαφορετικό. Τζετ αιώρησης, εκτοξευόμενα αυτοκίνητα-βόμβες και εξωφρενικά όπλα για μάχες σώμα με σώμα είναι όλα μέρος της διασκέδασης.
  • Τρελές παράμετροι προσαρμογής του χαρακτήρα – Δημιουργήστε τους πιο εξωφρενικούς χαρακτήρες της ιστορίας, από εξευτελισμένους celebrities μέχρι πειρατές-Νίντζα χωρίς μάσκες. Μέσα σε κάθε αμαρτωλό υπάρχει ένας Saint. Εσείς τι θα γίνετε ακριβώς;
  • Κορυφαίο co-op – Παίξτε μόνοι ή online με κάποιο φίλο σας. Δοκιμάστε τις ελεύθερες πτώσεις από αεροπλάνο, προσγειωθείτε στο φλεγόμενο φορτηγό του φίλου σας και ορμήστε εναντίον μιας βαριά εξοπλισμένης βάσης του Syndicate. Το Steelport είναι πάντα πιο διασκεδαστικό με ένα φίλο.
  • Περιλαμβάνει όλα τα DLCs – Τα τρία expansion packs και πάνω από 30 DLCs του παιχνιδιού περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.