Παρίσι, 19 Αυγούστου 2019 –  βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επερχόμενη κυκλοφορία ενός νέου επεισοδίου της πρωτοπόρας και εμβληματικής σειράς Syberia.

Το επεισόδιο αυτό, με τίτλο Syberia: The World Before, μας προσκαλεί για ακόμα μία φορά να παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες της Kate Walker καθώς εκείνη αντιμετωπίζει μια νέα έρευνα. Το ταξίδι θα μας μεταφέρει σε διάφορες ηπείρους και χρονικές περιόδους για να ζήσουμε μια ιστορία ριζωμένη στις δυσκολίες και στις τραγωδίες του εικοστού αιώνα. Το Syberia: The World Before, το οποίο βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής εδώ και 18 μήνες, μεταφέρει τους λάτρεις της σειράς στη μοναδική στο είδος της ατμόσφαιρα που αποτελεί σήμα κατατεθέν της σειράς. Ανακαλύψτε ένα σενάριο γεμάτο μυστήριο, ποίηση και συναίσθημα. Μια ιστορία βασισμένη στα ταξίδια και στην εξερεύνηση, σε ευφυής μηχανισμούς που πρέπει να ξεκλειδώσετε και, φυσικά, στη φανταστική τέχνη του Benoit Sokal. Με τα ονειρικά, χιονισμένα και αινιγματικά τοπία του, τα αυτόματα και τους συμπαθείς και εξωστρεφείς χαρακτήρες του, το Syberia: The World Before θα γοητεύσει τους λάτρεις της σειράς αλλά και κάθε νεοφερμένο σε αυτήν.

«Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου, καταλαβαίνουμε ότι οι λάτρεις της σειράς είναι περίεργοι και ανυπόμονοι να ανακαλύψουν την επόμενη περιπέτεια της πολυαγαπημένης μας Kate Walker. Το παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και είμαστε ενθουσιασμένοι που συναντάμε ξανά το μοναδικό στο είδος του σύμπαν του Benoit Sokal. Αυτή η νέα περιπέτεια θα προσφέρει στους λάτρεις της σειράς την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ηρωίδα μας και να βυθιστούν ξανά στην ατμόσφαιρα των πρώτων επεισοδίων», είπε ο Elliot Grassiano, αντιπρόεδρος της Microids.

«Σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το ταξίδι της Kate και θα μοιραστών αυτήν την περιπέτεια με την ομάδα της Microids. Θέλουμε να προσφέρουμε στους λάτρεις της σειράς μια ιστορία με ατμόσφαιρα τόσο μυστηριώδη όσο και στα προηγούμενα επεισόδια, με περισσότερα αυτόματα, γρίφους και ασυνήθιστους χαρακτήρες. Ανυπομονώ να μοιραστώ την εξέλιξη του παιχνιδιού και το σύμπαν του μαζί σας», πρόσθεσε ο Benoit Sokal, καλλιτεχνικός διευθυντής και συγγραφέας της ιστορίας.