4 Social Media που δεν ήξερες πως υπάρχουν

Όλοι μας γνωρίζουμε το Facebook, το Instagram και το Twitter, αλλά το οικοσύστημα των social media δεν σταματάει σε αυτές τις 3 εφαρμογές. Υπάρχουν δεκάδες ακόμη apps που πιθανώς να μην ήξερες ή να μην πίστευες πως έχουν κοινό την χώρα μας. Ψάξαμε και βρήκαμε 4 apps που θα σας βοηθήσουν να βρείτε νέο κόσμο!

happn

Ένα ιδιαίτερο social media app, ίσως και στα όρια του dating. Στο happn μπορείτε να βρείτε ανθρώπους που συναντήσατε τυχαία στον δρόμο, που η μοίρα, αν θέλετε, επέλεξε τους δρόμους σας να συναντηθούν. Πόσοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να ήταν φίλοι σας (ή και κάτι παραπάνω), αλλά υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα τους γνωρίζατε ποτέ. Το happn θα κάνει αυτό που υπόσχεται. Το κοινό στην Ελλάδα υπάρχει, ωστόσο αν ζείτε σε μικρότερη πόλη, ίσως σας δυσκολέψει.

Telegram

Μία πλατφόρμα αμεσων μηνυμάτων αλλά και πολλά παραπάνω. Το Telegram είναι η κυριότερξη πηγή ενημέρωσης πλέον του υποφαινόμενου, μιας και αν ακολουθείτε sites μπορείτε να έχετε πρωτοσέλιδα απευθείας σε ένα app. Επίσης, πολλές κοινότητες (πχ στοιχηματικές, gaming) έχουν δικά τους channels για συζητήσεις.

Foursquare

Καλό το trip advisor, αλλά το foursquare είναι το απόλυτο app για όοσυς ταξιδεύουν. Live ενημερώσεις για ενδιαφέροντα μέρη κοντά σας, είναι μόλις ένα από τα πολλά δυνατά χαρτιά του εν λόγω social app.

Tik Tok

Έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαιτέρως γνωστό στην ελλάδα, με μεγάλες εταιρίες να το υιοθετούν πλέον στην digital marketing στρατηγική τους.

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν είτε χρησιμοποιώντας το Facebook,  Instagram ,twitter είτε το λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Η εφαρμογή έχει μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη με μουσικά αποσπάσματα από όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν κάποιο κομμάτι για να κάνουν lip-sync (το γνωστό καραόκε).

Όπως και στις περισσότερες άλλες εφαρμογές και κοινωνικά δίκτυα οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν άλλους χρήστες, να σχολιάσουν τα βίντεο τους και να στείλουν emoji στον αγαπημένο τους τραγουδιστή/ ηθοποιό. Επίσης μπορούν να προβάλλουν το περιεχόμενό τους χρησιμοποιώντας hashtag (παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Instagram).