20 χρόνια φυλακή για τον τύπο που έστειλε τα SWAT σπίτι συμπαίκτη του

Θυμάστε τον φίλο όταν ένα τυπάς έχασε στοίχημα αξίας… 1.5 δολαρίου και μέσα στα νεύρα του αποφάσισε να καλέσει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής αναφέροντας πως ο αντίπαλός του κρατάει ομήρους σπίτι του, με ένα εκ των οποίων να είναι ήδη νεκρός; Ε, πριν από λίγες ημέρες έγινε το δικαστήριό του, όπου και κονόμησε μία φυλάκιση 20 ετών.

20ετή κάθειρξη λοιπόν για τον 25χρονο Tyler Barris, για ψευδείς καταγγελίες σε αρχές, cyberstalking και συμμετοχή σε συνωμοσία. Θυμίζουμε ότι o Tyler είχε καλέσει στην αστυνομία τον Δεκέμβριο του 2017, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο Andrew Finch. Ο Andrew, αν και άοπλος, έχασε την ζωή του από τα πυρά αστυνομικών που εισέβαλαν στο σπίτι του για να εξερευνήσουν  τις καταγγελίες.

Ο Tyler έμαθε την διεύθυνση του αντιπάλου του, και πήρε τηλέφωνο για να κάνει φάρσα, αλλά με μία βασική διαφορά. Η διεύθυνση αυτή δεν ανήκε όντως στον αντίπαλό του και ήταν ψεύτικη! Έτσι, θύμα της όλης τραγικής φάρσας ήταν ο 28χρονος πατέρας δύο παιδιών, Andrew Finch, ο οποίος πυροβολήθηκε στο σπίτι του, χωρίς να έχει καμία σχέση με το συμβάν. Ποινή επιβλήθηκε και στον συμπαίκτη Casey Viner που έδωσε την ψεύτικη διεύθυνση.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.