Η Apple ανακοίνωσε την συνδρομητική υπηρεσία Apple Arcade

H νέα συνδρομητική υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μέσα στο 2019 και θα δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 100 παιχνίδια, ανακοίνωσε η Apple ταράζοντας τα νερά στην αγορά του handheld gaming. Ουσιαστικά, το Apple Arcade, είναι ένα Xbox Live Game Pass για παιχνίδια του App Store, τίποτα παραπάνω. Ο χρήστης θα πληρώνει ένα μηνιαίο αντίτιμο – που η αξιαγάπητη εταιρία δεν θέλησε να το μοιραστεί ακόμα μαζί μας – και θα μπορεί να παίζει οποιοδήποτε από τα παιχνίδια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είτε online είτε και offline.

Sega, Konami, Disney, Sumo Digital και Cartoon Network είναι μερικοί από τους Developers που συμμετέχουν ήδη στο πρόγραμμα της Apple. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα παιχνίδια που θα υπάρχουν διαθέσιμα στην συνδρομητική πλατφόρμα δεν υπάρχουν επιπλέον in-game χρεώσεις, ακόμα κι αν η πλήρης έκδοσή τους είχε μικρο συναλλαγές.Φυσικά, δεν θα υπάρχουν και διαφημίσεις.

Το Apple Arcade θα υποστηρίζει iPhone, iPad, Mac και Apple TV, με το λανσάρισμα να γίνεται κάποια στιγμή στους ερχόμενους μήνες.

https://youtu.be/67umVefSXnY

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.