Φήμη: Δύο νέα μοντέλα Nintendo Switch υπό ανάπτυξη

Σύμφωνα με φήμες που μετέδωσε πρώτη η Wall Street Journal, η Nintendo ετοιμάζει να κυκλοφορήσει όχι ένα, αλλά δύο νέες εκδόσεις του Nintendo Switch μέσα στο 2019. Η μία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα αφορά τους πιο hardcore gamers, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά και επιδόσεις, “αλλά όχι τόσο δυνατό όσο τα PS4 Pro και Xbox One X”.

Το δεύτερο μοντέλο θα αποτελεί μία budget λύση για casual gamers, και ο βασικός του ρόλος θα είναι να αντικαταστήσει σταδιακά το γερασμένο πια Nintendo 3DS. Η μείωση τιμής δεν είναι γνωστό πως θα επιτευχθεί, αλλά οι πρώτες πληροφορίες φαίνεται να αναφέρουν πως η δόνηση μας έχει ήδη χαιρετήσει.

Κλείνοντας το άρθρο, η The Wall Street Journal αναφέρει πως οι αποκαλύψεις θα γίνουν σύντομα, στην E3 2019 που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο στο Los Angeles, και η κυκλοφορία των δύο εκδόσεων θα γίνει λίγους μήνες μετά, πιθανότατα πριν την περίοδο των εορτών, ώστε να συμβαδίσει με την κυκλοφορία των βαρβάτων κυκλοφοριών όπως τα νέα Pokemon.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.