To Fallout 76 είναι “αδύνατο στο Switch” λέει η Bethesda

Στο πάνελ της στην PAX Aus, χτες, η Bethesda ενημέρωσε πως ενώ ήθελε να μεταφέρει το Fallout 76 στο Nintendo Switch, αυτό ήταν αδύνατο.

Όπως είπε ο Pete Hines, ενώ η ανάπτυξη στο Switch δεν ήταν κάτι υποχρεωτικό, η εταιρία ήθελε να πάει “εκεί που υπάρχει το χρήμα” και σίγουρα θα κυνηγήσει κυκλοφορίες των τίτλων της στο Switch αφού “έτσι μένεις στην αγορά”.

Μέσα σε άλλα ο φίλος Pete είπε πως η κονσόλα της Nintendo είναι μέρος κάθε συζήτησης με τους develpers. Η λογική της εταιρίας είναι πως αν μια μεταφορά είναι δυνατή, γίνεται. Απλά με το Fallout 76 και το Nintendo Switch “απλά δε γινόταν”.

Η Bethesda φαίνεται να έχει στα σκαριά το Wolfenstein: Youngblood για κυκλοφορία σε PC, Xbox One και PS4. Η έκδοση για Switch δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά ίσως έρθει αργότερα όπως συνηθίζεται.

“Απολαμβάνω να μας βλέπω ως οδηγούς στις third-party κυκλοφορίες τίτλων στο Switch,” πρόσθεσε ο Hines. “Οι άνθρωποι μας λένε πως έχουμε πολλούς τίτλους στην κονσόλα. Περισσότερους από άλλους εκδότες. Έτσι θέλω να είναι γνωστή η Bethesda. Είμαστε τύποι που ρισκάρουμε.”

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.