Νέο update στο PUBG για PCs

To Patch 22 στο PC έφτασε στο PUBG με ranking system όπως στη mobile έκδοση, νέους anti-cheat μηχανισμούς, και την επιστροφή του map selector. Το νέο σύστημα προσφέρει στους παίκτες οκτώ ranks, από Bronze έως Grand Master.
Κάθε αγώνας θα δίνει Rank Points ανάλογα με την απόδοση του παίκτη, μετά τα 10 πρώτα matches που πρέπει να δώσει ο παίκτης για να λάβει το αρχικό του Rank. Ωστόσο, πως δεν υπάρχει ξεχωριστό ranked mode, όλα γίνονται μέσα στα απλά games.
Το σύστημα εφαρμόζεται πάνω στα ήδη υπάρχοντα, αντί να τα αντικαθιστά. Αν και η PUBG Corp δεν έδωσε λίστα με το τι ακριβώς  έφτιαξε, έβαλε επιλογή απενεργοποίησης τους μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη (τι φαση;!). Η ενημέρωση επίσης έβαλε quick menus για αντικείμενα.
Τέλος, το update έφερε ξανά το map selection system, “μετά από λαϊκή απαίτηση”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Η λειτουργία είχε αφαιρεθεί με την είσοδο του τρίτου χάρτη, Sanhok. 
Κλείνοντας, σημειώνουμε ότι κυκλοφορούν φήμες για έκδοση του PUBG στο PS4, ενώ η έκδοση Xbox έχει ήδη φτάσει το full release από τον Σεπτέμβριο..

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.