Υποστήριξη Mouse-Keyboard στο Xbox One

Κατά το σημερινό Inside Xbox livestream, ο Phil Spencer ανακοίνωσε πως η υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού έρχεται στο Xbox.
Η ενημέρωση θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη στο Xbox Preview από τον Οκτώβριο και θα δοκιμαστεί σε πρώτη φάση στο Warframe. Η ιδέα είναι να έχουν οι developers την ελευθερία να επιλέξουν πληκτρολόγιο και ποντίκι ως δυνατότητα χειρισμού και να μπορούν να τα ενσωματώσουν στο παιχνίδι τους. Περισσότερες πληροφορίες για την υποστήριξη mouse και keyboard θα έχουμε στο επερχόμενο XO18, που θα λάβει χώρα στις 10 Νοεμβρίου στο Mexico City.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία και το πότε θα είναι διαθέσιμη για παίκτες και δημιουργούς δεν υπάρχουν, αλλά έχει γίνει γνωστή η συμφωνία με την Razer για αποκλειστικά περιφερειακά.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.