Όλες οι πληροφορίες για το FIFA 19 Demo

Όλοι περιμένουμε πως και πως το νέο FIFA 19, με το τελευταίο κεφάλαιο του The Journey του Alex Hunter. Το επερχόμενο demo πιθανότατα θα περιέχει ένα μικρό κομμάτι του The Journey αλλά και μια ιδέα από το Champions League.

Ο τίτλος κυκλοφορεί 25 Σεπτεμβρίου για την Champions Edition και 28 για την κανονική (Preorder vs απλή, δηλαδή).

Ημερομηνία κυκλοφορίας του DEMO

Το σύνηθες είναι το demo να κυκλοφορεί γύρω στις δυο εβδομάδες πριν την κανονική κυκλοφορία του τίτλου, όσον αφορά στα FIFA games. Οπότε αν μετράμε σωστά το FIFA 19 demo θα ανέβει στα stores από 10 μέχρι 14 Σεπτεμβρίου, ανάλογα πως θα πηγαίνει και το PES 2019 σε πωλήσεις.

Συστήματα, ομάδες, περιεχόμενο

Πάντα το demo βγαίνει σε Xbox One, PS4 και PC, αλλά φέτος λογικά θα δούμε και δοκιμαστική έκδοση στο Nintendo Switch. Να σημειωθεί πως το FIFA 18 βγήκε στην νέα κονσόλα αλλά δεν είχαμε δοκιμαστική έκδοση.

Αυτές θα είναι οι ομάδες που θα περιλαμβάνει:

  • Bayern Munich
  • Juventus
  • PSG
  • Man City
  • Man United
  • Borussia Dortmund
  • Real Madrid
  • Atletico Madrid
  • Tottenham Hotspur

Παράλληλα λογικά θα δούμε το νέο FIFA 19 Training Mode, ώστε να δοκιμάσουμε τα νέα στοιχεία του τίτλου.

Εν συνεχεία, θα δούμε το νέο σύστημα τακτικών. Φτιάχνουμε από πριν το σύστημα και το δένουμε στο D-pad, οπότε με το πάτημα ενός κουμπιού η ομάδα αλλάζει ριζικά σε ότι έχουμε επιλέξει.

Ακόμη, έχουμε να δούμε σε δράση το Sweet Spot. Το νέο σύστημα της EA για το FIFA 19 έχει να κάνει με τα σουτ σε πρώτο χρόνο. Αν το πάτημα του σουτ είναι σωστό τότε θεωρητικά η μπάλα θα πηγαίνει πιο εύκολα προς το τέρμα και σε πιθανό γκολ με τη μία. Βέβαια το δίκοπο μαχαίρι εδώ έχει να κάνει με τα Stats του παίκτη. Αν ο Κριστιάνο τα βάζει όλα με Sweet Spot 100% και ο Μπακασέτας δε το βάζει ούτε με πρωτοκολλημένη αίτηση στο ΚΕΠ…

Η πρόοδος στο FIFA 19 demo δε θα μεταφέρεται στο κανονικό παιχνίδι. Οπότε γκολ, The Journey και W-D-L δε θα έχουν καμία σημασία.

Τέλος, δε συνηθίζεται το demo να έχει χρονικό όριο, αλλά ίσως χρειάζεται restart μετά από κάθε ματς.

Διαβάστε εδώ την ανάλυσή μας και όλα όσα ξέρουμε για το FIFA 19.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.