Πιστόλι στην E3 η THQ Nordic λόγω… μουντιάλ!

Πολύ φίλοι μας τα τυπάκια στην THQ Nordic μετά το δελτίο τύπου που έφτασε στο inbox μας σήμερα το πρωί, όπου τα μέλη της ομάδας αναφέρουν ότι δεν θα παρευρηθούν στην E3 τον Ιούνιο στο Los Angeles λόγω… Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παράλληλα, η εταιρία έκανε γνωστό πως θα δείξει τα παιχνίδια της στην Gamescom της Κολωνίας, αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της THQ Nordic, όπως μας προωθήθηκε από την Enarxis Dynamic Media.

Βιέννη, Αυστρία, 13 Απριλίου 2018 – Με μεγάλη της λύπη η THQ Nordic αναφέρει πως δεν θα μπορέσει να χάσει ούτε μία στιγμή από αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Επομένως, τα στελέχη της είναι αναγκασμένα να μείνουν στους υπέροχους Βιεννέζικους κήπους, φυσώντας τον αφρό της μπύρας από το χείλος των ποτηριών, βλέποντας ποδόσφαιρο και ίσως μία ή δύο σημαντικές συνεντεύξεις Τύπου μέσω του Twitch, αντί να παραβρεθεί στην E3.

Η εταιρία οφείλει να παραδεχτεί πως θα της λείψουν οι μπύρες στις 9 το πρωί στην παμπ «Ye Olde King’s Head» στη Σάντα Μόνικα, όπου οι αθλητικοί αγώνες προβάλλονται ζωντανά, αλλά με το Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξάγεται στη Ρωσία αυτό θα σήμαινε πως η μπύρα θα έπρεπε να μεταφερθεί στις 7 το πρωί – κι αυτό είναι πολύ νωρίς, ακόμα και για τους Αυστριακούς, πόσο μάλλον για τους Σουηδούς.

Η THQ Nordic ανυπομονεί να παρουσιάσει όλα τα σπουδαία επερχόμενα παιχνίδια της, σαν το Darksiders 3, το Biomutant, το Fade to Silence και το Wreckfest, αλλά και κάποιους τίτλους που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα, για πρώτη φορά στη Gamescom στην Κολωνία της Γερμανίας και λίγο αργότερα στην PAX West στο Σιάτλ!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.