Xbox One X: Βραχνάς για την Microsoft με ελαττωματικά μοντέλα

Όχι και ιδανικό το λανσάρισμα του νέου, πιο δυνατού, Xbox One για την Microsoft, αφού τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι αναφορές των χρηστών για προβλήματα που φαίνεται να αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός συσκευών που έχει διατεθεί στην αγορά.

Σύμφωνα με χρήστες του Reddit, NeoGAF αλλά και αναφορές σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, μερικές κονσόλες Xbox One X ξαφνικά απενεργοποιούνται και δεν ξανανανοίγουν ποτέ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει γνωστή αιτία για το φαινόμενο αυτό, αφού το πρόβλημα εμφανίζεται κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε κάθε χρήστη.

Τι πρέπει να κάνετε αν έχετε βρεθεί κι εσείς με ελαττωματικό μοντέλο στην κατοχή σας; Η γρηγορότερη λύση είναι να το πάτε πίσω στο κατάστημα που το αγοράσατε με την απόδειξη για αντικατάσταση (ή στην χειρότερη αποστολή στην Microsoft για επισκευή ή αντικατάσταση).

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.