Ημερομηνία για το DLC του Syberia 3

An Automaton with a Plan θα τιτλοφορείται το DLC του Syberia 3 που θα κυκλοφορήσει 9 Νοεμβρίου. Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Παρίσι, 30 Οκτωβρίου 2017 – Στις 9 Νοεμβρίου, οι παίκτες θα μπορέσουν να βυθιστούν ξανά στον μαγικό κόσμο του Benoit Sokal με το Syberia 3 DLC “An Automaton with a Plan, δωρεάν για όλους όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι στο PC, στο PlayStation 4 και στο Xbox One.

Το An Automaton with a Plan είναι ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στην ιστορία των περιπετειών της Kate Walker στο Syberia 3, αλλά προτείνεται οι παίκτες να ολοκληρώσουν πρώτα το παιχνίδι πριν απολαύσουν το DLC.

Το πρόσθετο περιεχόμενό του διαδραματίζεται μετά την ανεύρεση των ερειπίων του Olympia Stadium από την Kate Walker και τη φυλή των Youkol. Στη διάρκεια αυτών των γεγονότων, που δεν έχουν καταγραφεί πουθενά αλλού, η Kate πέφτει θύμα απαγωγής από τον επίμονο ιδιωτικό ντετέκτιβ Nic Cantin, ο οποίος έχει αναλάβει να την οδηγήσει πίσω στην Νέα Υόρκη με κάθε τρόπο. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ρομπότ Oscar, ο οποίος προσπαθεί να την απελευθερώσει. Πρόκειται για μια φαινομενικά απλή αποστολή για τον Oscar, ο οποίος συλλαμβάνει ένα αλάνθαστο σχέδιο για να το πετύχει. Όμως τα γεγονότα αποδεικνύονται πιο περίπλοκα απ’ ότι είχε υπολογίσει…

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.