Ανακοινώθηκε το SNES mini

Στις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων η mini εκδοχή του SNES της Nintendo. Αναμενόμενη κίνηση που “ακούγονταν” εδώ και καιρό, αφού το πρώτο εγχείρημα της ιαπωνικής εταιρίας με το NES mini στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αριθμό τεμαχίων οδήγησε την κονσόλα να “χτυπάει” αστρονομικά ποσά σε ebay και site δημοπρασιών.

21 παιχνίδια θα περιλαμβάνει το SNES mini, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το Starfox 2 που αποτελεί ουσιαστικά… νέο παιχνίδι αφού δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η τιμή του SNES mini δεν έχει γίνει γνωστή, με τα πρώτα site του Ηνωμένου Βασιλείου να το θέτουν στις 79 λίρες, οπότε θεωρούμε ότι στην χώρα μας θα κοστολογηθεί περί τα 100€. Σημειώνεται ότι η Nintendo τονίζει πως θα διατεθεί μεγαλύτερος αριθμός κονσόλων στην αγορά μέχρι τα τέλη του 2017, χωρίς να υπάρχουν σχέδια για συνέχιση της παραγωγής μετά το τέλος του έτους.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.