Στα 300€ η τιμή του Nintendo Switch, νέες πληροφορίες για την κονσόλα

Έναντι 300 δολαρίων (και αντίστοιχα ευρώ) θα διατεθεί το Nintendo Switch όταν κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων στις 3 Μαρτίου, σε δύο εκδόσεις με μόνη διαφορά τον χρωματισμό των Joy-Con controllers.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της χθεσινής παρουσίασης έγιναν γνωστές και οι υπόλοιπες πτυχές του συστήματος. Η κονσόλα μπορεί να λειτουργεί σε τρείς διαφορετικές καταστάσεις. Η πρώτη είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση ως μία τυπική home console, η δεύτερη ως handheld κονσόλα και η τρίτη στηρίζοντας την οθόνη σε κάποιο επίπεδο και χρησιμοποιώντας ασύρματα τα Joy-Con controllers. H ανάλυση της οθόνης είναι στα 720p, διαθέτει χαρακτηριστικά αφής ενώ η αυτονομία σύμφωνα με την Nintendo κυμαίνεται από δυόμιση έως εξήμισι ώρες ανάλογα το παιχνίδι. Τέλος, η online υπηρεσία θα είναι αρχικά δωρεάν, αλλά από το φθινόπωρο θα απαιτεί συνδρομή για την χρήση όλων των δυνατοτήτων της.

Αν έχετε χρόνο για σκότωμα, μπορείτε να δείτε την παρουσίαση διάρκειας μίας ώρας στον παρακάτω player.

https://youtu.be/bitIMCxJV94

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.