Χωρίς mods τα παιχνίδια της Bethesda για το PS4.

Δεν κατάφεραν να τα βρουν Sony και Bethesda όσον αφορά την υποστήριξη των mods στο PS4, μετά από μήνες συζητήσεων όπως αναφέρει η Bethesda στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Μάλιστα ο τρόπος που το περιγράφει η Bethesda είναι σαν να μην το επιτρέπει η Sony καθώς όπως λέει «η Sony μας πληροφόρησε πως δεν εγκρίνουν τα mods με τον τρόπο που θα έπρεπε να λειτουργούν».
Αυτό θα μπορούσαμε εύκολα βέβαια να το εκλάβουμε ως «η Sony δεν εγκρίνει τον τρόπο που μπορούμε εμείς να πραγματοποιήσουμε την υποστήριξη των mods», γιατί κακά τα ψέματα η συγκεκριμένη εταιρία δεν έχει το καλύτερο ιστορικό υποστήριξης τίτλων μετά την κυκλοφορία τους, πόσο μάλλον στις πλατφόρμες της Sony.
Γνωρίζουμε πως υπήρχαν διάφορα προβλήματα, όπως το μέγεθος των αρχείων που δεν έπρεπε να ξεπερνάει τα 900MB,  η μεταφορά textures από το PC αλλά και τα αρχεία ήχου τα οποία παρουσίαζαν ασυμβατότητα με το λειτουργικό του PS4.

Οπότε αν περιμένατε την GOTY έκδοση του Fallout 4 ή την Special Edition του Skyrim για να παίξετε με mods στο PS4, τότε λυπάμαι αλλά ατυχήσατε…

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.