Παίζοντας NBA 2k17 σε… σινεμά!

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του NBA 2k17 προ ολίγων ημερών, η CD Media έδωσε την δυνατότητα σε δύο διάσημους Έλληνες youtubers την δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι σε μία γιγαντοοθόνη κινηματογράφου (!!!). Και για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο… φλογερά, οι παίκτες κλήθηκαν να επιλέξουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το NBA 2k17 κυκλοφορεί ήδη στην χώρα μας από την CD Media. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρίας:

NBA 2K17: Πολλά τετραγωνικά…μπάσκετ

Στον αθλητισμό ζούμε για τις μεγάλες στιγμές και αυτές ακριβώς είναι που μένουν στο τέλος. Το NBA 2K17, φέρνει αυτές τις στιγμές στα χέρια των παικτών, συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε το 1999 και διατηρώντας τα σκήπτρα της σταθερά απόλυτης προσομοίωσης μπάσκετ.

Οι μεγάλες στιγμές θέλουν και το χώρο τους όμως. Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Zok (Κωμικός, YouTuber), συμφώνησε η CD Media (επίσημη διανομέας της 2K στην Ελλάδα), οπότε η AmiYiami (Ηθοποιός, YouTuber) δεν έμεινε με χώρο για ελιγμό. Οι δύο YouTubers πήραν την απόφαση να διαλέξουν πλευρά σε ντέρμπι “αιωνίων” και να λύσουν τις διαφορές τους εκεί που η λάμψη του NBA 2K17 δεν κρύβεται με τίποτα: σε κινηματογραφική αίθουσα.”

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.