Τo Playstation Now έρχεται στα Windows PCs!

Σε μία κίνηση που ούτε ο μεγαλύτερος ιδεαλιστής του πλανήτη γη δεν θα φανταζόταν προέβη η Sony, η οποία πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε πως η συνδρομητική υπηρεσία Playstation Now θα γίνει διαθέσιμη και σε Windows PCs. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Playstation Now αποτελεί την συνδρομητική, streaming υπηρεσία παιχνιδιών της Sony, με περισσότερους από 400 τίτλους αυτή τη στιγμή διαθέσιμους. Αναμέσά τους και φοβεροτρομερά exclusives όπως Uncharted, Last of Us και God of War.

Το καλύτερο; Μιας και μιλάμε για streaming υπηρεσία, η ποιότητα γραφικών εξαρτάται αποκλειστικά από την σύνδεσή σας και όχι με το υλικό που φοράει το PC σας. Η Sony προτείνει μία σύνδεση τουλάχιστον 5 Mbps, οπότε οι περισσότεροι πλέον δεν θα αντιμετωπίζουν προβλήματα (θεωρητικά τουλάχιστον). Τέλος, έγινε γνωστό πως θα κυκλοφορήσει και ασύρματος αντάπτορας για την χρήση του Dualshock 4 με την εφαρμογή. Ημερομηνία δεν έχουμε ακόμη, αλλά η ανακοίνωση τονίζει πως θα γνωρίζουμε σύντομα

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.