Χωρίς AEK τα FIFA 17 και PES 2017, πήρε θέση η ΠΑΕ

Με μόνους εκπροσώπους τους Ολυμπιακό, Παναθηναικό και ΠΑΟΚ θα μείνει και φέτος το ελληνικό ποδόσφαιρο στα παιχνίδια των EA και KONAMI, αφού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΑΕΚ δεν θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτά, παρόλο που πέρυσι κατάφερε να κατακτήσει το κύπελο ελλάδος αλλά και να παίξει προκριματικούς για το Europa League το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, όπως διαβάζουμε στο sport24.gr, άνθρωποι της ΠΑΕ πήραν θέση σχετικά με το θέμα αυτό:

“Στα παιχνίδια αυτά μετέχουν οι ομάδες που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε σεζόν και συγκεκριμένα από τη φάση των ομίλων και μετά, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της επόμενης εκδοχής κάθε παιχνιδιού, διαπραγματευόμενες φυσικά και την ανάλογη εμπορική συμφωνία. Όσες ομάδες λοιπόν θα συμμετέχουν φέτος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα (σεζόν 2016-17) από τη φάση των ομίλων και μετά θα συμμετέχουν στα παιχνίδια για το 2018. Η περίπτωση της ΑΕΚ είναι ιδιάζουσα, αφού παρά το γεγονός ότι η ομάδα ήταν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2015-16 και όχι μόνο, έμεινε εκτός. Οπότε δεν συμπεριλήφθη στον προγραμματισμό των εταιριών (ΚΟΝΑΜΙ & ΕΑ SPORTS) για την έκδοση των παιχνιδιών του 2017. Για την εκδοχή των παιχνιδιών του 2018 (δηλαδή τα παιχνίδια που θα βγουν του χρόνου τέτοιο καιρό) και παρά τον φετινό πρόωρο αποκλεισμό της ΑΕΚ από τους ομίλους, γίνονται ήδη ενέργειες προκειμένου να συμπεριληφθεί και η ΑΕΚ στις ελληνικές ομάδες τόσο για το FIFA όσο και για το PRO.”

Φήμες που θέλουν τον Λεσκοτ να ζητάει μεταγραφή κρίνονται αβάσιμες.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.