Πρώτο trailer για το Call of Duty: Infinite Warfare

Όπως ακουγόταν έντονα στον χώρο του ίντερνετς© τον τελευταίο καιρό, η νέα προσθήκη στην σειρά Call of Duty ακούει στο όνομα Infinite Warfare και αποτελεί τη νέα δημιουργία της Infinity Ward, τρία χρόνια μετά το Ghosts, που άφησε ξενισμένο το κοινό σε βάθος χρόνου.

Το πρώτο trailer για το παιχνίδι δόθηκε στην δημοσιότητα πριν λίγη ώρα, ενώ αποκαλύφθηκε και επισήμως η Legacy Edition που θα περιλαμβάνει και την remastered έκδοση του Call of Duty 4. Το Modern Warfare Remastered θα περιλαμβάνει ολόκληρο το campaign, αλλά μόλις 10 από τα 16 maps του παιχνιδιού, προφανώς για να διατεθούν τα υπόλοιπα σαν DLC να βγει το μεροκάματο εκεί στην Activision.

Το Infinte Warfare αναμένεται στι 4 Νοεμβρίου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν το Call of Duty 4 θα γίνει και διαθέσιμο ξεχωριστά.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.