Το περιεχόμενο του “The Division” για τον πρώτο χρόνο.

Νέες πληροφορίες έδωσε σήμερα η Ubisoft για το Division, όσον αφορά την υποστήριξη με νέο περιεχόμενο για το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του.

Θα υπάρξουν δύο δωρεάν ενημερώσεις με περιεχόμενο και τρεις επί πληρωμή. Φυσικά οι κάτοχοι του season pass δεν χρειάζεται να πληρώσουν κάποιο επιπλέον ποσό για να αποκτήσουν το περιεχόμενο.

Μέσα στον Απρίλιο λοιπόν, θα δώσουν το πρώτο δωρεάν περιεχόμενο με όνομα “Incursions”. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα αφορά ομάδες παικτών που έχουν φτάσει στο τέλος του βασικού παιχνιδιού και θα τους φέρει σε σύγκρουση με “σχεδόν ασταμάτητους εχθρούς” όπως αναφέρουν οι κατασκευαστές.
Σημαντικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης ενημέρωσης, είναι η εισαγωγή συστήματος ανταλλαγής λείας μεταξύ παικτών που έχουν σχηματίσει ομάδα και συμμετέχουν σε δραστηριότητες. Οι κατασκευαστές διευκρινίζουν πως οι παίκτες μπορούν να ανταλλάξουν πράγματα που σήκωσαν κατά την διάρκεια της συνεδρίας που είχαν μεταξύ τους και όχι άλλα πράγματα που ήρθαν στην κατοχή τους σε άλλη στιγμή του παιχνιδιού.
Προσωπικά μου έτυχε αρκετές φορές στην beta, να σηκώσω όπλο που δεν ήθελα ενώ το ήθελε ο συμπαίκτης μου και ήταν απογοητευτική η έλλειψη συστήματος ανταλλαγής.

Τον Μάιο έρχεται το δεύτερο δωρεάν περιεχόμενο με τίτλο “The Conflict”. Θα προσθέτει περιεχόμενο στο Dark Zone αλλά και μία εισβολή στον κυκλικό κόμβο  Columbus Circle της Νέας Υόρκης.

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις λένε και έχουν δίκιο…. Πρόκειται για την περιοχή Columbus Circle όπως είναι στην πραγματικότητα.

 

Τον Ιούνιο θα γίνει διαθέσιμο το πρώτο επί πληρωμή περιεχόμενο με όνομα “Underground”. Οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση στα υπόγεια τούνελ της Νέας Υόρκης όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με νέους εχθρούς.

Αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα εισάγουν το δεύτερο επί πληρωμή περιεχόμενο με τίτλο “Survival”. Από όσα έχουν πει μέχρι στιγμής οι κατασκευαστές, πρόκειται για το κλασικό horde mode που γνωρίζουμε, όπου κύματα εχθρών επιτίθενται στους παίκτες οι οποίοι με την σειρά τους έχουν στόχο να επιζήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Μέσα στον επόμενο χειμώνα, θα έρθει και η τελευταία από τις τρεις επί πληρωμή επεκτάσεις του παιχνιδιού και λέγεται “Last Stand”. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτό καθώς δεν θέλουν ακόμα να αποκαλύψουν κάτι παραπάνω.

 

Εκτός φυσικά από τις επεκτάσεις του παιχνιδιού, θα υπάρχουν καθημερινές και εβδομαδιαίες αποστολές και προκλήσεις για τους παίκτες όπως και διάφορα γεγονότα στο Dark Zone.

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.