Νέα για το Rainbow Six: Siege

 

Ευχάριστη έκπληξη για τους κατόχους του παιχνιδιού σε κονσόλες, καθώς το update που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 8 Μαρτίου, πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο στις 2 Μαρτίου. Μαζί με διάφορες μικρο-βελτιώσεις, φέρνει και αλλαγές στα spawn point καθώς υπήρχαν περιπτώσεις όπου οι επιτιθέμενοι ήταν εύκολοι στόχοι κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού. Ακόμα ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της έκδοσης 2.2 που έρχεται, είναι η προσθήκη πλήκτρου report καθώς και η επαναφορά της kill cam στους ranked αγώνες με σκοπό να μειωθούν οι χρήστες που κλέβουν.

Μπορείτε να βρείτε τα patch notes εδώ.

Να θυμίσουμε ότι οι χαρακτήρες που θα προστεθούν με το επόμενο DLC είναι της ομάδας Navy SEAL/DEVGRU.
Ο επιθετικός χαρακτήρας είναι άντρας με μία μικρή ασπίδα που πιάνεται στο SMG του με σκοπό να προστατεύει το κεφάλι και το στήθος του. Ο αμυντικός χαρακτήρας είναι γυναίκα που χρησιμοποιεί κάμερες.

Κυκλοφόρησαν όμως φήμες και για το μεθεπόμενο DLC το οποίο περιέχει την Βραζιλιάνικη ομάδα BOPE.
Δεν γνωρίζουμε πολλά για τους χαρακτήρες του συγκεκριμένου DLC, πέρα από το ότι ο επιθετικός είναι άντρας με κάποιου είδους γάντζο που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να μεταφέρεται εσωτερικά των κτιρίων στους ορόφους. Ο αμυντικός χαρακτήρας έχει να κάνει με παγίδες.

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.