Η EA ετοιμάζει παιχνίδι “τύπου Assassin’s Creed”.

Το σχετικά νέο στούντιο της EA με όνομα “Motive”, έχει αναλάβει να βάλει την εταιρία στον τομέα των action adventure, από τον οποίο απέχει, με έναν τίτλο που όπως λένε θυμίζει Assassin’s Creed. Συγκεκριμένα η αποκάλυψη έγινε στο UBS Global Technology Conference από τον Blake Jorgensen, επικεφαλής των οικονομικών της EA, ο οποίος είπε τα παρακάτω:

“Δεν έχουμε ποτέ δουλέψει στο μεγαλύτερο είδος βιντεοπαιχνιδιών, δηλαδή τα action adventure. Πρόκειται για παιχνίδια τύπου Assassin’s Creed, περισσότερο ανοιχτού κόσμου με το βάρος να πέφτει στο singleplayer αντί του multiplayer.  Πρόσφατα έγινε πρόσληψη της Jade Raymond, η οποία ευθύνεται για την σειρά Assassin’s Creed της Ubisoft και θα φτιάξει ένα παιχνίδι action για εμάς μέσω του νέου στούντιο που φτιάχνουμε στο Montreal.”

Δεν προβλέπεται να μάθουμε περισσότερα στο σύντομο μέλλον αλλά σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον.
Αν όντως κυκλοφορήσουν παιχνίδι ανταγωνιστικό του AC, τότε η EA εκτός από τα τρία μέτωπα που διατηρεί με τις Activision, KONAMI και 2K, θα ανοίξει και ένα τέταρτο με την Ubisoft.

StratosGk

Έμαθε να μετράει παίζοντας Crash Bandicoot και ερωτεύτηκε σε μικρή ηλικία το μαγευτικό Metal Gear Solid. Φήμες τον θέλουν να επισκέπτεται καθημερινά το /r/NeverBeGameOver/ ελπίζοντας για Chapter 3.