Greek Legends Recap

Πολλά και διάφορα και ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά συνέβησαν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο κλειστό του Φαλήρου. Το Greek Legends Invitational ήταν μια διοργάνωση μεγάλη και πολύ επιτυχημένη.

Αρχικά στα των αγώνων. VG και WannaBeeZZZ πάλεψαν σε ένα bo3 για τον πρώτο ημιτελικό με τους VG να περνούν στον τελικό με ένα -μάλλον εύκολο- 2-0. Με το ίδιο σκορ επικράτησαν και οι DD επί των GLNext με τον Dom1nant και τον Forg1ven να παίρνουν το παιχνίδι πάνω τους.

Μικρός τελικός δεν υπήρξε οπότε τη δεύτερη μέρα είδαμε μονάχα τον bo3 μεγάλο τελικό! Οι DD έκαναν το 1-0 εύκολα ενώ στο δεύτερο παιχνίδι “ξύπνησαν οι VG που έδωσαν μια εξαιρετική μάχη και έχασαν σχεδόν “στον πόντο” το δεύτερο ματς, δίνοντας έτσι το τρόπαιο στους Different Dimension του Dom1nant που αν συνεχίσει έτσι θα κάνει μεγάλα πράγματα στο χώρο των e-sports!

Το μενού περιλάμβανε community games. Δύο από αυτά, ένα κάθε μέρα. Το Σάββατο οι gamers “έκαναν πλάκα” στους Rioters οι οποίοι πήραν εκδίκηση την Κυριακή, δε γινόταν να ξεφτιλιστούν στο ίδιο τους το παιχνίδι!

Είχαμε Quiz πάνω στο lore και το soundtrack του League of Legends με έπαθλο skins αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ειδικά τα soundtracks θα νόμιζε κανείς πως κανείς δε τα έχει ακούσει ποτέ.

Ίσως όμως το μεγαλύτερο event μέσα στο event ήταν το cosplay! Δεκάδες cosplayers ανέβηκαν στη σκηνή, όχι για κάποιο μεγάλο έπαθλο αλλά για τη χαρά του hobby και μπορούμε να πούμε πως η πλειοψηφία των συμμετοχών ήταν πάρα πολύ καλή!

Αυτά τα λίγα έγιναν 28 και 29 του μήνα, μπράβο στους DD για τη νίκη, σε όλες τις ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν, το κοινό που κατέκλυσε την αρένα και τη Riot με τη Razer που διοργάνωσαν ένα τόσο μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα event! Τα λέμε την επόμενη φορά!

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.