Τεράστιο το μέγεθος του Killzone Shadow Fall!

killzone-shadow-fall-MP

50GB θα κληθούν να κατεβάσουν οι υποψήφιοι αγοραστές του Killzone Shadow Fall, εφόσον επιλέξουν την αγορά του παιχνιδιού από το PSN και όχι σε δισκάκι από κάποιο κατάστημα! Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο file size που έχουμε δει μέχρι στιγμής, αφού τα περισσότερα παιχνίδια της γενιάς περιορίστηκαν στα 20 εώς 25GB σε εξαιρετικές περιπτώσεις (το Battlefield 3 καταλαμβάνει 23GB από τον σκληρό μου δίσκο μαζί με το Back to Karkand map pack).

Τι εστί 50GB; 50GB ισούνται με όλες τις σεζόν του Lost σε DVDRip, όλα τα Tomb Raider αν επιλέξετε να τα κατεβάσετε από το Steam, ή αλλιώς 5 ώρες κατεβάσματος με την -ιδανική- ταχύτητα των 24mbps! Ευτυχώς που με την λειτουργία “Play as you Download” μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι πριν ακόμη ολοκληρωθεί η λήψη του. Δεν ξέρω τι πιστεύετε, αλλά λογικά πιο γρήγορα θα το παραλάβετε από κάποιο κατάστημα!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.