Η Microsoft είχε απορρίψει το Heavy Rain!

Heavy Rain

Η εταιρία του Redmond είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Quantic Dream και του David Cage για την έκδοση του παιχνιδιού τους στην νέα -τότε- κονσόλα τους, το Xbox 360. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Cage, δημιουργός των Farenheit, Heavy Rain και του πολυαναμενόμενου Beyond, η Microsoft είχε απορρίψει την έκδοση του Heavy Rain καθώς πραγματευόταν την υπόθεση απαγωγής ενός ανήλικου παιδιού. Πλοκή που ήταν πιθανό να φέρει αντιδράσεις και να θέσει σε νέες περιπέτειες τον κόσμο του gaming (που ήδη έχει ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια). Βέβαια η Microsoft δεν βγήκε αυτή τη φορά σωστή, μιας και το Heavy Rain εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς και πραγματοποίησε αρκετά καλή εμπορική επιτυχία.

Το τελικό deal ωστόσο πραγματοποιήθηκε με την Sony, η οποία κρατάει τα δικαιώματα του Heavy Rain αλλά και του Beyond: Two Souls, το οποίο αναμένεται στις 11 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το PS3.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.