Επιστροφή στην Rapture με το νέο DLC του Bioshock Infinite

BioshockInfiniteBurialAtSea610

Το νέο DLC του Bioshock Infinite είναι γεγονός και ονομάζεται Burial at Sea. Το DLC θα έρθει σε δύο μέρη (το καθένα κοστίζει 1200MS points/15€) και θα μας μεταφέρει στην υποθαλάσσια πόλη του Andrew Ryanm, Rapture. Την πόλη, δηλαδή, που μάθαμε και αγαπήσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Χρονικά, το DLC τοποθετείται το 1958, δύο χρόνια πριν την πτώση της Rapture

Το πρώτο μέρος του Burial at Sea μας δίνει τον έλεγχο του Booker, ενώ το δεύτερο τον έλεγχο της Elizabeth, με την Irrational Studio να υποστηρίζει πως το δεύτερο μέρος θα αποτελεί μία μοναδική, διαφορετική εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Bioshock Infinite στο review μας, εδώ. Φυσικά υπενθυμίζουμε πως οι κάτοχοι του Season Pass θα παραλάβουν το DLC δωρεάν, όπως και όλα τα υπόλοιπα που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.