Σε δύο δισκάκια το GTA V στο 360, απαιτεί 8GB ελεύθερου χώρου

grand-theft-auto-v

Δύο θα είναι τα δισκάκια που θα περιλαμβάνει το GTA V, με το πρώτο να περιέχει απαραίτητα δεδομένα που απαιτούν εγκατάσταση. Η εγκατάσταση αυτή θα σας καταναλώσει 8GB από τον σκληρό σας δίσκο, ενώ σε περίπτωση που δεν διαθέτετε ένα, η Rockstar προτείνει ένα στικάκι μεγέθους 16GB, USB 2.0 και όχι βαριά μεταχειρισμένο (μάρκα δε μας είπε). Το παιχνίδι θα το παίζετε αποκλειστικά από το δεύτερο δισκάκι, και δεν θα δείτε πουθενά μήνυμα για εναλλαγή δίσκων.

Όσοι είστε κάτοχοι PS3, αρχίστε να κάνετε χώρο, αφού τα 8GB εγκατάστασης ισχύουν και για εσάς. Το GTA V αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για Xbox 360 και PS3, με την Rockstar να υπόσχεται αμελητέες διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις. Ωστόσο, η Rockstar δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC, αργότερα όταν τα πρώτα κυκλοφορήσουν.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.